Vi håller med. Förväntningarna rasade i botten när man traskade upp för trapporna i det helt ospännande gamla industribyggnaden. Plötsligt var man uppe i entrén och då blev man chockad över konstrasten: vad kom man upp till? Ett slakteri? En gammal industrilokal? I entrén hänger stora köttstycken på krok för att möras. Brutalt och annorlunda. Vi kändes oss coola i den där miljön.
Det är en restaurang för kötttälskare som vill ha en fläkt av något helt nytt och rått/brutalt.
Totalt: 18
- Mat: (Oxsvans och entrecote): 4
- Snajdigt: 5 Yes!! Brutalt. Rått. Rufft. Industri. Slitet. Med stil.
- Service: 4 Mycket bra. De ville få oss att komma till beslut utan att man upplevde att de tryckte på. De var angelägna och pålästa om sin meny.
- Stekare: 5 Vi såg dem aldrig – men de är helt säkert där eller på väg dit!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar